company coverphoto

Lösningsarkitekt

Samhall AB - Linköping - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

En möjlighet att få vara en del av Sveriges viktigaste företag

Nu finns möjligheten att bli en del av Samhalls digitala resa då vi expanderar vårt utvecklingsteam med en ny kollega. Vi söker dig som är senior lösningsarkitekt eller dig som är mer junior i rollen. Troligen är du då utvecklare idag, men vill växa in i rollen som lösningsarkitekt. För oss är det viktigt att du är en uppmärksam, pålitlig och engagerad person som vill arbeta i ett bolag där du får möjlighet att bidra till både samhälls-, kund- och medarbetarnytta.

Sveriges viktigaste företag digitaliserar- var med på en unik resa där alla inkluderas!

Om denna position

DIN VARDAG

Här blir du en del av utvecklingsavdelningen som arbetar med att etablera nya digitala lösningar. Med ny teknik underlättar vi för våra medarbetare och ökar effektiviteten i våra processer samt värdet vi levererar till våra kunder. Du kommer att engageras i olika projekt då vi de närmsta åren byter system inom exempelvis HR, sälj, ekonomi och planering. Framåt kommer du även att få arbeta i nya digitala projekt som kan handla om mobila applikationer, IoT-lösningar m.m. Du är involverad i hela livscykeln för ett projekt, från krav till implementation, test, leverans och vidareutveckling. Du håller ihop systembilden i projektet och bidrar till att vi bygger förvaltningsbara lösningar, arbetar nära verksamheten för att förstå krav och behov och omsätter detta till tekniska lösningar. Du är även delaktig i förstudier kring nya digitala tekniker, omvärldsanalyser och upphandlingar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren lösningsarkitekt eller dig som har som minst några års erfarenhet inom utveckling och vill växa in i rollen som lösningsarkitekt. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från Microsoft-plattformen, men gärna även en bredd i kompetens och erfarenhet inom utveckling och arkitektur. Du har erfarenhet av både on-prem och cloud och det är ett plus om du har förståelse för en storskalig verksamhet med många användare. Svenska i tal och skrift är ett krav då svenska är koncernspråket, men det är en fördel om du har ytterligare språkkunskaper.

Som person ser du möjligheter med nya tekniker, tar ansvar och bidrar med dina idéer. Du är prestigelös, lyhörd, har en god samarbetsförmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du trivs att arbeta med både teknik och verksamhet, vill lära dig nytt och vara med och förändra.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Artan Bitiqi på 072-3612844.

Fackliga representanter:

Siwerth Ahlm Unionen 013-37 33 26

Asim Zilic SACO 021-83 18 20

Tommy Salomonsson Ledarna 013-37 33 53

Välkommen med din ansökan!

För att bli en digital pionjär måste man vara innovativ och våga tänka annorlunda - är du rätt person?

Pär Rasmusson, CIO Samhall.

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med drygt 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto