company coverphoto

Frontend Developer till snabbväxande start-up

Gordon - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Vill du också vara med och förändra en hel bransch? Gordon är en startup inom delivery tech som växer snabbt och vi behöver just nu fler duktiga kollegor som vill driva förändring och skapa nya sätt att bygga last-mile delivery.

I teamet finns grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att förverkliga dina arbetsuppgifter! 

Om denna position

Arbetsuppgifter

Vi växer så det knakar och intresset är stort för Gordons tjänster. Du kommer arbeta med utvecklingen av Gordons IT-plattform, tillsammans med ett drivet team med höga ambitioner. Plattformen innefattar bland annat en förar-app utvecklad i React-Native, en Last Mile Plattform där man kan övervaka leveranser, hantera förare, ruttoptimera och följa förare i realtid. Vi utvecklar även tracking-sidor där slutkonsumenten kan följa sin leverans, API:er och integrationer mot e-handelsplatformar och betallösningar.

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Du kan vara både Junior eller Senior, men vi förutsätter att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut. Vi är ett litet företag i ständig förändring och man måste känna sig bekväm med en flexibel vardag.

Samtidigt är du aldrig ensam – i teamet finns grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att förverkliga dina arbetsuppgifter!

Vem är du?

Vi letar efter en frontend-utvecklare som ser React.js som en naturlig del av sitt arbete. Du lägger stor vikt vid snyggt skriven kod och har goda kunskaper inom webbstandarder och mobil utveckling. 

 Vi ser att du har kunskap inom: 

  • React.js
  • Javascript
  • Node.js
  • MongoDB
  • Molnbaserade plattformar (AWS/Heroku)

Meriterande:

  • App-utveckling (iOS/Android)
  • React Native
  • Svelte
Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Om företaget

Gordon Delivery är en startup med målsättning att helt förändra serviceupplevelsen för e-handeln till både konsumenter och detaljhandlare och digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på att professionella och serviceinriktade personer, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter. Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto