EVRY logo

EVRY Stockholm Heltid

Microsoft BI konsult

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

I linje med vår fortsatta expansion söker vi nu konsulter som kan stärka EVRY's Business Intelligence-team. Vi arbetar främst med verktyg från Microsoft, Qlik, Oracle samt SAS och är intresserade av dig som vill hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sin verksamhet genom väl utvecklat beslutsstöd. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för de senaste tekniska lösningarna men även intresse för verksamhet, ekonomi, inköp eller logistik.

Om denna position

Arbetsuppgifterna består av att designa, modellera och utveckla rapporterings- och analyslösningar hos våra kunder. Ibland handlar det om att vara expert inom ditt område och ibland att leverera helheten tillsammans med teamet. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla nya unika och branschspecifika BI-produkter som ligger i teknikens framkant.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som utvecklare inom BI-området, gärna som konsult, med god kunskap inom Microsofts BI-plattform. Vidare ser vi gärna att du har förståelse för Datawarehouse-arkitektur. Har du även jobbat med någon typ av molntjänst gillar vi dig lite extra.

Det viktigaste är inte att du kan allt utan att du brinner för Business intelligence, smarta lösningar och att du alltid är nyfiken på att lära dig mer.

Personliga egenskaper

Du är servicemedveten och förstår att kunden står i centrum. Du trivs i konsultrollen, har förståelse för kundens behov och förmåga att tillsammans med andra omsätta den i lösningar. Du är ansvarstagande och bra på att samarbeta, kan kommunicera på ett pedagogiskt och professionellt sätt, tycker om utmaningar och har lätt för att sätta dig in i nya lösningar och samband.

För mer information om tjänsten, kontakta Aran Kainz, aran.kainz@evry.com

  • Förmån: Gratis gym Gratis gym
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Intressanta uppdragsgivare Intressanta uppdragsgivare
Det här är EVRY

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. Våra kärnvärden Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations genomsyrar allt vi gör i relationen till våra kunder, partners och medarbetare.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Bild #0 - EVRY
Bild #1 - EVRY
Bild #2 - EVRY
Bild #3 - EVRY

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024