Hogia logo

Hogia Stenungsund Heltid

Applikations- och Integrationssamordnare till Hogia

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Är du kommunikativ och intresserad av andra människor samt har ett sinne för teknik? Låter det spännande att jobba med kunder och implementera integrationer mellan olika system? Då är du den person vi söker! Är du dessutom intresserad av att jobba i ett drivet gäng som brinner för sin uppgift, då ska du absolut söka tjänsten hos Hogia Connect i Stenungsund.

Om denna position

Din vardag Detta är en mycket intressant och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta med hela kedjan; Projektstart -> Förstudie -> Utveckling -> Kundtest -> Leverans -> Acceptanstest. Du kommer att samordna och implementera integrationer och då använda dig av Hogia Connects egenutvecklade standardlösningar. Kundkontakterna sker i första hand via mail. Du strävar ständigt åt att förbättra och standardisera leveranserna till kund och genom att involvera och arbeta ihop med teamet jobbar ni även med att förbättra och automatisera arbetssättet.

Vem är du? Du är en teamspelare som är intresserad av andra människor, är prestigelös och engagerad. Du har några års erfarenhet från arbetslivet och har troligen en akademisk utbildning eller motsvarande, KY-utbildning funkar jättebra! Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du ska ha utvecklat och gärna i C# och sql. Har du erfarenhet inom domänen ekonom/lön är det ett stort plus. Då vi lägger stor vikt på personliga egenskaper vill vi att du:

  • Är noggrann
  • Är självständig och driven
  • Levererar hög kvalitet

På Hogia Connect är man problemlösare av högsta rang och att hjälpa kunden är det man brinner för. Känner du igen dig så finns det ingen tvekan, det är på Hogia Connect du skall vara. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste sakerna som leder till att man gör ett bra jobb. På Hogia har de en egen runners club och eget lopp, de har en kör och massa andra aktiviteter – man trivs och har kul tillsammans!

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099 eller Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se alternativt mobil 0703-897 007. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka så snart som möjligt.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Massage på kontoret Massage på kontoret
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
Om Hogia

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare

Fördelarna att jobba på Hogia är många, vad sägs om: Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler med Hakefjorden som utsikt? Gratis parkering? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda på lunchen, då har du många kompisar här. Vill du hellre vara med och sjunga i Hogias kör eller kanske få massage på jobbet går det också bra.

Bild #0 - Hogia
Bild #1 - Hogia
Bild #2 - Hogia
Bild #3 - Hogia

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024