company coverphoto

LEAD DEVELOPER .NET TILL HOGIA REDOVISNING & REVISION I GÖTEBORG

Hogia - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Vill du vara med och utveckla Hogias kärnprodukter och skapa världens bästa produkter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en Lead Developer till Hogias kontor i Gårda, Göteborg.

company coverphoto

Om denna position

Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med fokus på nästa generations molnprodukter.

I rollen som Lead Developer kommer du att ansvara för utvecklingen av nya system för redovisning och revision samt får möjligheten att arbeta med moderna och uppskattade tekniker. Med din gedigna erfarenhet kommer du tillsammans med teamet att driva produktutvecklingen framåt och som lead developer ha ett större ansvar kring teknik och arkitektur. Systemen är webbaserade och driftade i en Azure miljö.

Nedan ser du ett urval av de spännande tekniker som Hogia arbetar med:

  • .NET Core
  • C#
  • Aurelia
  • Git
  • Azure
  • Micro Services
  • Machine Learning
  • Continuous deployment

Profil Du som söker bör ha flerårig erfarenhet av att arbeta med webb-utveckling och goda kunskaper inom .NET C#.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att jobba i team och gärna delar med dig av din kunskap för gruppens gemensamma utveckling. Tjänsten kräver att du har god organisationsförmåga, struktur och ordning. Du kommer att hamna i ett engagerat team som har kul ihop, är prestigelösa och det är högt i tak.

Hogia satsar långsiktigt på sin personal och håller hög nivå på kompetenser genom att driva anpassade utbildningar som ofta äger rum på huvudkontoret i Stenungsund.

Varför Hogia? Att arbeta inom Hogia innebär att du blir del av en större grupp av duktiga utvecklare som gärna delar med sig av sin kompetens, samt att du får ta del av en stark utbildningskultur inom teknik och utveckling. De arbetar aktivt med ergonomi, hälsa och för att skapa ett trevligt arbetsklimat där jämställdhet och mångfald eftersträvas.

Kontakt Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se. Vid frågor kontakta Adam Troedsson på adam.troedsson@sigma.se 0708 – 14 05 28 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se 0730 -72 13 34.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Massage på kontoret

Massage på kontoret

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Om Hogia Connect

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.__Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.__Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Expand section