company coverphoto

Semestervikarier till Sveriges Radio Västerbotten

Sveriges Radio - Umeå - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

På Sveriges Radio Västerbotten är det våra lyssnare som står i centrum och vi som sänder radio ser oss själva som utmanare av det självklara och är alltid beredda att ta en liten omväg för att hitta en ny vinkel. Vi sänder radio om det viktigaste som händer, det roligaste som händer och kanske också det tokigaste som händer. Hos oss produceras en stor mängd radio till fyra kanaler, P1, P2, P3 och förstås lokala P4. Vill du vara med?

company coverphoto

Om denna position

Vi vågar påstå att man blir lite smartare av att sommarjobba på Sveriges Radio. Och kanske till och med lite mer intressant. Att leverera trovärdig, oberoende radio i världsklass till en krävande och smart publik kräver lagarbete och kunskaper i världsklass. Och hos oss jobbar en hel drös smarta medarbetare som drivs av att dagligen syna det nya, granska det invanda och ompröva det klassiska. Och om du också tycker att sunda värderingar är en nödvändighet, olika åsikter en ny möjlighet så välkomnar vi dig och alla att komma som dom är!

Vilka är vi?

Våra produktioner präglas av teamkänsla, hög kvalitet, snabbhet och starka public service-värden. Vi är ett nyfiket gäng i varierande åldrar och med bakgrunder och perspektiv från olika delar av Västerbotten och Sverige. Vi tror att det är just det som gör oss framgångsrika (visste du förresten att ca 110 000 lyssnar på oss varje vecka?). Hos oss är ingen fråga för dum, ingen sten för tung, och vi tänker att det blir som bäst när vi gör det tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig, nyfiken och orädd, som vill jobba med oss under sommaren 2019 som reporter, nyhetssändare, producent eller programledare.

Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät inom olika delar av samhället och det är förstås ett plus om du förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter och bakgrunder som kan tillföra flera perspektiv.

Bakgrund

  • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
  • Körkort är ett krav

Vill du veta mer?

För frågor kring tjänsten kontakta Agneta Kellgren, Agendachef tel. 090-17 17 78 eller Matti Lilja, Kanalchef tel. 090-17 17 27. Vid frågor kring din ansökan vänligen kontakta Desire Lindström, HR-partner tel. 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Åsa Sundman, SJF eller Per-Gunnar Eriksson, Unionen, som båda nås via 090-17 17 00. Saco nås via saco@sr.se. Urval sker löpande, ansök dock senast den 15 februari 2019.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Sveriges Radio

Vi gör radio för hela livet och hela landet, på alla plattformar, inte minst digitala. Hos oss jobbar du mitt i händelsernas centrum och är en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Vi tror också på att kunskap och glädje smittar av sig. Därför skapar vi arbetsplatser där vi omfamnar olikhet, kan utvecklas samt vara glada och hälsosamma. På vår avdelning för innovation arbetar vi i agila team där varje kollega är lika viktig.

Expand section