•  

RPA-utvecklare till Stockholm

Capgemini Sweden

- Stockholm - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

 • Duktiga och roliga kollegor
 • Ny teknik
 • Utbildningsbudget
 • Intressanta projekt
 • Intressanta uppdragsgivare
 • Samhällsansvar
Om RPA

Vi är en av de ledande aktörerna inom IA. Våra kunder är de mest välkända globala aktörerna inom sina områden. De står nu inför en stor utmaning när det kommer till automatisering av sin affärs- och verksamhetsprocesser. I den här världen måste vi agera som ledare genom att designa och tillhandahålla lösningar som kombinerar relevant intelligent automationsteknologi såsom Robotics Process Automation (RPA), Machine Learning (ML) och Virtual Assistants (VA) från de ledande mjukvaruleverantörerna Vi satsar stort på vårt Svenska Intelligent Automation team. Teamet har en ambitiös vision med ett starkt stöd från ledningen samt support från vårt nordiska Intelligent Automation Center of Excellence (IACoE).

Om Capgemini

Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa av två världar – globala muskler som är lokalt förankrade i svenskt näringsliv, i en lokal och familjär gemenskap. På Capgemini är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på en kompetens och projekterfarenhet som få andra kan matcha.

“Effektivisering, digitalisering och automatisering!”
- Capgemini
Om rollen

Vi erbjuder:

 •  Kompetensutveckling för att du ska kunna utvecklas till den bästa versionen av dig själv
 •  Erfarna och professionella kollegor i ett starkt växande team
 •  En dynamisk arbetsmiljö i ett team som alltid ser till att ha roligt tillsammans
 •  Högprofilerade kunder 
 •  Den senaste tekniken inom området

Som utvecklare inom RPA kommer du att arbeta med utveckling av alla delar inom RPA-applikationer vilka används för diverse olika plattformar. Du kommer främst arbeta med utveckling, design, test och implementering inom Blue Prism. Vi skapar affärsnytta genom digital transformation. Det innebär att digitalisera och automatisera våra kunders processer för ökad effektivitet och lönsamhet.

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och som ständigt strävar efter att lära dig något nytt. Du är redan väletablerad inom RPA och känner dig redo att ta nästa steg. Du uppskattar att arbeta agilt i korsfunktionella team och du utrycker dig väl på både svenska och engelska. Vi antar att du har bred erfarenhet av flera olika tekniker och ramverk samt god kännedom av verktyg som ex. Blue Prism, Automation Anywhere eller UIpath. Har du dessutom en bakgrund som konsult så är det en stor fördel.

Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för dig som konsult. Vi vill skapa en prestigelös miljö där våra kollegor kan lära av varandra och dela kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Vi är alltid intresserade av drivna och kompetenta kollegor som delar våra värderingar och som brinner för RPA, Cloud och Testautomatisering. Låter det intressant? Hör av dig till oss!