company coverphoto

Fullstackutvecklare

Capgemini Sweden - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om Team Mobile

Team mobile arbetar med frontend och fullstackutveckling för webb och mobil, några av oss arbetar även med affärslogik och databaser och våra projekt spänner över ett stort antal sektorer. Vårt främsta fokus är digitalisering inom offentlig sektor och att skapa innovativa elektroniska tjänster för Sveriges medborgare. En del av oss andra arbetar för stora kända svenska företag. Som team är vi nyfikna, modiga och ivriga att hacka fram nytänkande lösningar.

company coverphoto

Om rollen

Som Fullstackutvecklare hos oss blir en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med webbutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik i en stor variation av projekt hos våra välkända nyckelkunder. Teamets främsta fokus ligger på digitalisering, effektivisering, kundnytta och att skapa lönsamma affärer. Som konsult hos oss har du därför ett stort inflytande och breda möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

Vi ser det som en självklarhet att du har minst några års erfarenhet av webbutveckling inom .Net/C# och ett genuint intresse för programmering. Den vi söker har även en relevant universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är nyfiken och håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom SQL, Episerver, Sharepoint, Nintex eller Universal Windows Platform, samt olika databaser och versionshanteringssystem som Git, Team Foundation Server, Mercurial eller ClearCase. Att jobba agilt och testdrivet är vardagsmat för dig och har du dessutom erfarenhet av molnlösningar som Amazon eller Azure är det en stor fördel.

Kontakta gärna Jonas Hogener i vårt rekryteringsteam på 070-359 52 61 eller xjonas.hogener@capgemini.com för mer information om Capgemini!

Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra konsulter. Vi vill skapa en prestigelös miljö där våra kollegor kan lära av varandra och dela kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

About Capgemini

As a global leader in consulting and technology services and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to meet customer demand for cloud services, digitization and platforms. With its 50-year legacy and solid industry-specific skills, Capgemini enables organizations to realize their business goals through a range of services, from strategy to operation. Capgemini puts people in focus and driven forward by the conviction that the technology’s business value comes from and through people. The company is multicultural with 200,000 employees in over 40 countries. In 2016 Capgemini reported global revenues of EUR 12.5 billion.

Visit us at www.capgemini.com. People matter, results count.

Expand section

Apply now. No CV required