Wise IT AB logo

Wise IT AB Göteborg Heltid

Enterprise Architect

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Nu hjälper vi på Wise IT en väletablerad koncern inom bygg och anläggning med rekrytering av en Enterprise Architect. Placeringsort är Göteborg alternativt nordvästra Skåne.

Vi söker en driven verksamhetsarkitekt som vill vara med och forma processer, tjänster, digitalisering och samverkan för att bredda tjänsteerbjudande och erbjuda spetskompetens inom området.

EA-teamet är en del i den koncernfunktion som arbetar med att samordna verksamhetsutvecklingen inom koncernen med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för organisationen att leda, utveckla och styra verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckla starka samarbeten med affärsområden och verksamhetsfunktioner i syfte att kartlägga och omsätta mål, behov och krav till flexibel och sammanhängande lösningsarkitektur
  • Driva behovsanalyser, värdera och rekommendera alternativa angreppssätt och lösningar samt bereda inriktnings- och investeringsunderlag
  • Proaktivt utveckla och föreslå målarkitektur, förbättringar och investeringar
  • Samordna lösningsarkitektur mellan olika domäner och utvecklingsinitiativ
  • Drivande, rådgivande och stödjande i lösningsarkitetkur frågor inom utveckling och förvaltning
  • Aktivt bidra till fortsatt etablering och vidareutveckling av verksamhetsarkitektur inom företaget

Vem är du?

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att driva digitalisering med utgångspunkt från affär, gärna med erfarenhet av större och diversifierade organisationer. Du har relevant akademisk utbildning och god kommunikationsförmåga både i tal och i skrift.

Som person är du nyfiken och lyhörd och tar i din roll avstamp i att förstå olika intressenters mål och drivkrafter. Du vill göra skillnad både i det långa och korta perspektivet och trivs i en situation där vi balanserar långsiktighet med att hugga i vardagen. Du analyserar verksamhetens mål och behov och omsätter detta till sammanhängande lösningar och lösningsarkitektur. Du söker förankring och samarbeten för att få med sig organisationen på utvecklingsresan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg alternativt nordvästra Skåne. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta oss.

PASSAR VI DIG?

Vi är experter inom IT och rekrytering - utifrån detta hjälper vi våra uppdragsgivare att skapa bästa möjliga konkurrenskraft i mötet med verksamhetens och omvärldens krav. Vi agerar konsultativt och utmanar traditionella processer för att nå dit!

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett välrenommerat och expanderande företag med ledande position på marknaden. Vi värnar om våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsammans och firar framgångar. Vår kultur kännetecknas av korta beslutsvägar, snabbrörlighet samt innovation och flexibilitet - här har du stor möjlighet att styra din egen kalender.

Du hittar oss supercentralt i Stockholm, närmare bestämt på 14:e våningen i andra Hötorgsskrapan! Vi delar kontorslokaler med våra systerbolag -- bland andra K2 Search, Wise Consulting, EdgeHR, SalesOnly och Wise Professionals.

Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika på vår Instagram @wise.it!

Bild #0 - Wise IT AB
Bild #1 - Wise IT AB
Bild #2 - Wise IT AB
Bild #3 - Wise IT AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024